Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Brilliant Business Westelijke Mijnstreek

januari 22 @ 18:00 - 22:00, Center Court Brightlands Chemelot Campus

SAVE THE DATE

Brilliant Business Awards

Een initiatief van de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein om het bloeiende bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek te eren en te waarderen.

De uitreiking van de Brilliant Business Awards vindt op maandag 22 januari 2018 voor de eerste keer plaats in het Center Court van de Brightlands Chemelot Campus. Op deze feestelijke avond worden de Parel, Diamant en de Robijn uitgereikt.

Goed ondernemerschap mag best eens in de schijnwerpers gezet worden en is bovendien een voorbeeld en inspiratiebron voor anderen. Daarnaast promoot het de Westelijke Mijnstreek als vestigingsgebied. Hierin spelen de genomineerden en winnaars van de drie te vergeven prijscategorieën een belangrijke rol. Want succesvolle ondernemers zijn fantastische ambassadeurs voor schitterend ondernemerschap!

Op deze website vindt u alle informatie over de prijscategorieën, het nominatieproces en over het event waar de winnaars bekend worden gemaakt. Ben jij of ken jij een bedrijf dat je wilt nomineren voor één van de drie awards? Laat het ons hier voor 26 november weten: http://www.brilliantbusiness.nl/nomineren/

Er is een beperkt aantal tickets voor de feestelijke prijsuitreiking verkrijgbaar via deze website, dus wees er snel bij!

 

 

Locatie: Center Court Brightlands Chemelot Campus

Urmonderbaan 22, Geleen, Limbuirg 6167RD Nederland

SLIMme gegevens

Wanneer?
januari 22 @ 18:00 - 22:00

Waar?
Center Court Brightlands Chemelot Campus

Wat?
netwerken

Kosten
€10

Organisatie

Gemeente Sittard-Geleen

046 - 477 77 77

www.sittard-geleen.nl

DOOR communicatie en vorm