Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

HUISkamer workshop 19-10

19 oktober 2017 @ 08:30 - 10:00, SLIMhuis

Je bedrijf positioneren zodat je elke uitdaging aan kunt!

Of je nu een startende of een ervaren ondernemer bent. Je bedrijf krijgt telkens weer te kampen met uitdagingen. Een nieuwe kans die zich voordoet, een groeistuip of juist een groeivertraging, een botsing op cultureel vlak in het buitenland, medewerkers die net iets anders doen dan jij wilt, enzovoort. Soms zijn het ware klappen die een bedrijf te verwerken krijgt. Een stevige basis hebben is het fundament dat je nodig hebt om moeilijke uitdagingen te kunnen doorstaan. 

Die solide basis kun je in 3 stappen bereiken! Als je deze stappen hebt doorlopen is klip-en-klaar wat je in je bedrijf doet, hoe je dat doet, waar dat op de markt toe leidt en welke ambitie je hiermee gaat realiseren. Je bedrijf is als het ware in positie om de nieuwe uitdaging aan te gaan! Heb je interesse in het nemen van dergelijke stappen of wil je meer informatie meld je dan aan voor deze HUISkamer workshop!

Deze workshop wordt gegeven door Jean Paul Urlings en bieden we je aan in samenwerking met Bizzdom. Interessant voor iedere ondernemer die meer rendement wil!

We ontvangen je graag op donderdagochtend 19 oktober om 8:30 uur bij SLIMhuis met een kop koffie en een lekker broodje. De inhoudelijke workshop begint om 8:45 uur en wordt afgesloten om 10:00 uur, zodat je daarna weer lekker op tijd aan je ondernemende dag kunt beginnen!

Deelname is gratis maar het aantal plekken is beperkt. Meld je vooraf per e-mail aan via mark@slimondernemen.eu.

Locatie: SLIMhuis

Poststraat 8, Sittard,

SLIMme gegevens

Wanneer?
19 oktober 2017 @ 08:30 - 10:00

Waar?
SLIMhuis

Wat?
netwerken workshop

Kosten
Gratis

Organisatie

SLIM huis

046-4777180
info@slimondernemen.eu
http://www.slimondernemen.eu

DOOR communicatie en vorm