Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

HUISkamer workshop

21 september 2017 @ 08:30 - 10:00, SLIMhuis

Ondernemers in balans bruisen van de energie

Ondernemen is hard werken. Succes is niet vanzelfsprekend en iedere dag is weer jezelf opnieuw uitdagen. Stress, onzekerheid en burn-out zijn begrippen waar we helaas vaker dan gewenst mee te maken krijgen. Ondernemers die in balans zijn ervaren kracht en stabiliteit. Bruisen van energie. Hierdoor zijn zij veelal succesvoller.

LeF coach Jan Gooren laat in deze workshop zien hoe het systeem werkt dat zorgt voor innerlijke balans. Hij geeft inzicht hoe wij hiervoor kunnen zorgen en tools om hier zelf mee aan de slag te gaan. Jan Gooren is gespecialiseerd in de methode “Repairing Balance” en heeft ruime ervaring in de begeleiding en ondersteuning van individuen en teams.

Deze workshop ‘Balansinzicht‘ bieden we je aan in samenwerking met LeF realiseert. Interessant voor iedere ondernemer die meer rendement wil!

We ontvangen je graag op donderdagochtend 21 september om 8:30 uur bij SLIMhuis met een kop koffie en een lekker broodje. De inhoudelijke workshop begint om 8:45 uur en wordt afgesloten om 10:00 uur, zodat je daarna weer lekker op tijd aan je ondernemende dag kunt beginnen!

Deelname is gratis maar het aantal plekken is beperkt. Meld je vooraf per e-mail aan via mark@slimondernemen.eu.

Locatie: SLIMhuis

Poststraat 8, Sittard,

SLIMme gegevens

Wanneer?
21 september 2017 @ 08:30 - 10:00

Waar?
SLIMhuis

Wat?
workshop

Kosten
Gratis

Organisatie

SLIM huis

046-4777180
info@slimondernemen.eu
http://www.slimondernemen.eu

DOOR communicatie en vorm