Succesvol ZZP’en

Bent je actief als zzp’er? Dan is dit een event dat je zeker niet mag missen. Een SLIM vervolg op de Jonge bedrijvendagen Sittard-Geleen die afgelopen jaar plaats vonden in Sittard. Een inspirerende bijeenkomst georganiseerd door Kamer van Koophandel met de samenwerkende Gemeenten Heerlen, Maastricht en Sittard-Geleen. Samen met honderden andere zelfstandige ondernemers uit de regio nieuwe energie en nieuwe ideeën opdoen!

Luister naar nieuwe inzichten van inspirerende sprekers. Ontmoet andere zzp’ers en bezoek de informatiemarkt waar je praktisch advies kunt inwinnen bij accountants, juristen, verzekeraars, belastingdienst, betrokken partners, brancheorganisaties en adviseurs van de KvK. Je hoort een inspirerend betoog van onze spreker over het vinden en binden van klanten en positionering van jou zelf en je bedrijf. Regionale ondernemers “in de etalage” op de informatiemarkt.

Een keuze uit diverse inspirerende en interactieve workshops specifiek voor zzp-ers.
Op 13 november van 17:00 uur tot 22:00 uur ben je van harte uitgenodigd op dit inspirerend event Succesvol ZZP’en.

Inschrijven doe je hier

 


Datum
november 13 @ 17:00 - 22:00

Locatie
Muziekgieterij Maastricht

Organisatie:
Kamer van Koophandel

Meer info & aanmelden

Groene Ambitietank

Een inspirerende dag over duurzaamheid!

SLIMhuis organiseert samen met Bedrijven Sittard-Geleen (BSG), de Gemeente Sittard-Geleen, Parkmanagement Westelijke Mijnstreek en Hogeschool Zuyd een inspirerende dag over Duurzaam ondernemen. Is het pr-praat of een onmisbare winstmaker?

De Groene Ambitietank is relevant voor zowel ondernemers als overige geïnteresseerden in de regio. Het is de ontmoetings-spot waar je andere ondernemers, belangrijke stakeholders binnen de gemeente en de aanwezige vertegenwoordigers van de gemeente Sittard-Geleen ontmoet.

Door het bezoeken van de Groene Ambitietank op 10 november bij ZUYD hogeschool. Ligne 1 in Sittard, heb je de mogelijkheid om kennis te delen, kennis te maken en jouw netwerk uit te breiden. Het is een dag van verblijven, verbinden en verdiepen. De Groene Ambitietank heeft een open karakter in de breedste zin van het woord.

Kijk voor alle info op: www.groeneambitietank.nl

Ben jij erbij?
*Meld je dan hier direct aan voor Groene Ambitietank >>

*Vooraf aanmelden is geen noodzaak maar het helpt ons om een beetje inzicht in het aantal verwachte bezoekers te krijgen.


Datum
november 10 @ 09:00 - 17:00

Locatie
SLIM Touchpoint ZUYD

Organisatie:
SLIMhuis

Meer info & aanmelden

HUISkamer workshop 19-10

Je bedrijf positioneren zodat je elke uitdaging aan kunt!

Of je nu een startende of een ervaren ondernemer bent. Je bedrijf krijgt telkens weer te kampen met uitdagingen. Een nieuwe kans die zich voordoet, een groeistuip of juist een groeivertraging, een botsing op cultureel vlak in het buitenland, medewerkers die net iets anders doen dan jij wilt, enzovoort. Soms zijn het ware klappen die een bedrijf te verwerken krijgt. Een stevige basis hebben is het fundament dat je nodig hebt om moeilijke uitdagingen te kunnen doorstaan. 

Die solide basis kun je in 3 stappen bereiken! Als je deze stappen hebt doorlopen is klip-en-klaar wat je in je bedrijf doet, hoe je dat doet, waar dat op de markt toe leidt en welke ambitie je hiermee gaat realiseren. Je bedrijf is als het ware in positie om de nieuwe uitdaging aan te gaan! Heb je interesse in het nemen van dergelijke stappen of wil je meer informatie meld je dan aan voor deze HUISkamer workshop!

Deze workshop wordt gegeven door Jean Paul Urlings en bieden we je aan in samenwerking met Bizzdom. Interessant voor iedere ondernemer die meer rendement wil!

We ontvangen je graag op donderdagochtend 19 oktober om 8:30 uur bij SLIMhuis met een kop koffie en een lekker broodje. De inhoudelijke workshop begint om 8:45 uur en wordt afgesloten om 10:00 uur, zodat je daarna weer lekker op tijd aan je ondernemende dag kunt beginnen!

Deelname is gratis maar het aantal plekken is beperkt. Meld je vooraf per e-mail aan via mark@slimondernemen.eu.

HUISkamer workshop

Ondernemers in balans bruisen van de energie

Ondernemen is hard werken. Succes is niet vanzelfsprekend en iedere dag is weer jezelf opnieuw uitdagen. Stress, onzekerheid en burn-out zijn begrippen waar we helaas vaker dan gewenst mee te maken krijgen. Ondernemers die in balans zijn ervaren kracht en stabiliteit. Bruisen van energie. Hierdoor zijn zij veelal succesvoller.

LeF coach Jan Gooren laat in deze workshop zien hoe het systeem werkt dat zorgt voor innerlijke balans. Hij geeft inzicht hoe wij hiervoor kunnen zorgen en tools om hier zelf mee aan de slag te gaan. Jan Gooren is gespecialiseerd in de methode “Repairing Balance” en heeft ruime ervaring in de begeleiding en ondersteuning van individuen en teams.

Deze workshop ‘Balansinzicht‘ bieden we je aan in samenwerking met LeF realiseert. Interessant voor iedere ondernemer die meer rendement wil!

We ontvangen je graag op donderdagochtend 21 september om 8:30 uur bij SLIMhuis met een kop koffie en een lekker broodje. De inhoudelijke workshop begint om 8:45 uur en wordt afgesloten om 10:00 uur, zodat je daarna weer lekker op tijd aan je ondernemende dag kunt beginnen!

Deelname is gratis maar het aantal plekken is beperkt. Meld je vooraf per e-mail aan via mark@slimondernemen.eu.


Datum
september 21 @ 08:30 - 10:00

Locatie
SLIMhuis

Organisatie:
SLIM huis

Event is voorbij.

Ondernemersontbijt

De Nieuwe Europese privacywet en de invloed daarvan op organisaties en ondernemers

Van 9 tot en met 15 oktober 2017 vindt de Week van de Veiligheid plaats. In deze week worden activiteiten georganiseerd om het veiligheidsbewustzijn te vergroten. Op 12 oktober is er een ondernemersontbijt in SLIMhuis, waarbij het thema ‘Algemene verordening gegevensbescherming’ centraal staat. Tijdens deze bijeenkomst geeft een gastspreker toelichting op de meldplicht datalekken. Deze bestaat al sinds 2016, maar in mei 2018 zal een gewijzigde Europese wet van toepassing worden. Ook wordt aandacht besteed aan de informatie van de Autoriteit Persoonsgegevens over de datalekken die sinds de invoering van de Nederlandse wet zijn gemeld.

Organisaties en ondernemers die persoonsgegevens verwerken krijgen vanaf mei 2018 meer verplichtingen. De nadruk ligt – meer dan nu – op de verantwoordelijkheid van organisaties om te kunnen aantonen dat zij zich aan de wet houden. Dat vergt een gedegen voorbereiding. Gastspreker is Monique Hennekens. Als advocate heeft zij ruime ervaring met het bijstaan van diverse organisaties in privacy en IT-projecten. Zij praat u bij over wat u te wachten staat en hoe u zich hierop kunt voorbereiden.

Het ondernemersontbijt wordt georganiseerd door de gemeente Sittard-Geleen in samenwerking met Parkmanagement Westelijke Mijnstreek en vindt plaats in het SLIMhuis (Poststraat 8, Sittard).

Programma Ondernemersontbijt 12 oktober 2017
07:30 uur Ontvangst met ontbijt
08:00 uur Welkom door Burgemeester Cox
08:05 uur Voorlichting ‘Algemene verordening gegevensbescherming’ door Monique Hennekens
08:40 uur Mogelijkheid tot vragen stellen
09:00 uur Einde

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 oktober 2017 door een email te sturen met daarin je contactgegevens. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Pink van Nieuwburg van het team Openbare orde en Veiligheid. Zij is bereikbaar via: 046-4778182.

Op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl, vind je praktische informatie over (het voorbereiden van je onderneming op) de AVG.


Datum
oktober 12 @ 07:30 - 09:00

Locatie
SLIMhuis

Organisatie:
Gemeente Sittard-Geleen

Event is voorbij.

Business Sketching – zakelijk visualiseren

foto-business-sketching

HUISkamer workshop

Business Sketching

In een ‘anders-dan-anders’ HUISkamer-setting met beperkt aantal deelnemers. Intensieve, gerichte kennisoverdracht met ruimte voor invulling op basis van persoonlijke behoefte! De thema’s die ter sprake komen zijn altijd praktisch, concreet! Onderwerpen die elke ondernemer aangaan, groot en klein!

Deze keer neemt Diana Janssen (ZUYD / Business Sketching) ons mee in een workshop ‘Business Sketching’! Hoe kun je als ondernemer sneller en meer to the point communiceren? Visualiseren is het antwoord! We gaan samen aan de slag om te leren hoe we onze boodschap SLIM kunnen visualiseren.

We ontvangen je graag op 6 juli om 8:30 uur bij SLIMhuis met een kop koffie en een lekker broodje. De inhoudelijke workshop begint om 8:45 en wordt afgesloten om 10:30 uur, zodat je daarna weer lekker op tijd aan je ondernemende dag kunt beginnen!

Deelname is kosteloos maar het aantal deelnemers is beperkt dus meld je wel vooraf even aan bij Mark Tielemans: mark@slimondernemen.eu.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.
Ontvang je nog geen SLIMhuis nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan: http://eepurl.com/qtcJj


Datum
juli 6 @ 08:30 - 10:30

Locatie
SLIMhuis

Organisatie:
SLIM huis

Event is voorbij.

Social Media Trends 2017

collage

HUISkamer workshop

Social Media Trends 2017

In een ‘anders-dan-anders’ HUISkamer-setting met beperkt aantal deelnemers. Intensieve, gerichte kennisoverdracht met ruimte voor invulling op basis van persoonlijke behoefte! De thema’s die ter sprake komen zijn altijd praktisch, concreet! Onderwerpen die elke ondernemer aangaan, groot en klein! Blijf op de hoogte van inhoudelijke invulling via onze nieuwsbrief. Ontvang je nog geen SLIMhuis nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan: SLIM nieuws!

Voor de tweede keer zal Astrid Schiepers, senior docent Faculteit Commercieel en Financieel Management van ZUYD hogeschool en daarnaast onderneemster (Donna Di Oggi) ons meenemen in de trends voor 2017 op het gebied van Social Media.

We ontvangen je graag om 8:30 uur bij SLIMhuis met een kop koffie en een lekker broodje. De inhoudelijke workshop begint om 8:45 en wordt afgesloten om 10:00 uur, zodat je daarna weer lekker op tijd aan je ondernemende dag kunt beginnen!

Wil je meer info of jezelf aanmelden? Stuur dan een e-mail naar Mark Tielemans.

 


Datum
juni 8 @ 08:30 - 10:00

Locatie
SLIMhuis

Organisatie:
SLIM huis

Event is voorbij.

KVO bijeenkomst Veiligheid in relatie tot Chemelot

Chemelot

Je onderneemt en werkt op een Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) gecertificeerd bedrijventerrein in de omgeving van Chemelot. Samen met gemeente, politie, brandweer/ Veiligheidsregio Zuid-Limburg en vooral met jou als ondernemer onderhoudt Parkmanagement Westelijke Mijnstreek de duurzame samenwerking rondom de aspecten die centraal staan binnen het KVO: SCHOON, HEEL & VEILIG.

Veiligheid in relatie tot Chemelot is een veelbesproken onderwerp binnen het KVO Bedrijventerreinen in deze regio. Na de twee drukbezochte ondernemersbijeenkomsten bij de Brandweer afgelopen jaar, organiseert Parkmanagement Westelijke Mijnstreek dit jaar wederom een veiligheidsbijeenkomst. Samen met Sitech en Veiligheidsregio Zuid-Limburg ben je van harte uitgenodigd voor een bijeenkomst waarbij het thema ‘Veiligheid in uw bedrijfsomgeving in relatie tot Chemelot’ centraal staat.

Natuurlijk krijg je, naast informatie over welke veiligheidsmaatregelen worden genomen en welke rol jij daar zelf in speelt, de gelegenheid om een kijkje te nemen in de beveiligingskeuken van Chemelot: het Chemelot Alert & Care Center (ACC). Graag tot dinsdag 13 juni in het ACC (Kerenshofweg 200, Geleen) om samen deel te nemen aan het volgende programma:

PROGRAMMA
18:45 uur Ontvangst
19:00 uur Welkom
19:10 uur Voorlichting Sitech/ Veiligheidsregio Zuid-Limburg
20:00 uur Pauze
20:15 uur Rondleiding Chemelot Alert & Care Center met aansluitend netwerken
21:30 uur Einde

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan door een email te sturen met daarin uw contactgegevens aan Fiona Schepers (Parkmanagement WM). Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


Datum
juni 13 @ 18:45 - 21:30

Locatie
Chemelot

Organisatie:
Parkmanagement WM

Event is voorbij.

De wet van Snuf

wet-van-snuf

ZUYD professionals – Collegereeks

De wet van Snuf, wat je geeft krijg je terug. Het best verkochte managementboek van 2014 geschreven door Jos Burgers

Iedereen weet hoe het principe van wederkerigheid werkt: wat u geeft, krijgt u terug. Een krachtig principe, dat vrijwel altijd en overal opgaat. Het helpt ons om onze omgeving op een positieve manier te beïnvloeden. Zodat we succesvoller zijn, thuis en op het werk. Toch zijn er maar weinig mensen die de kunst van het geven echt beheersen. Dit boek brengt daar verandering in.

Jos Burgers is auteur van bestsellers als ‘Klanten zijn eigenlijk nét mensen!’, ‘Hondenbrokken, No Budget Marketing’, ‘Geef nooit korting!’ en ‘Gek op gaten’. Met meer dan 150 presentaties per jaar is hij een veelgevraagd spreker over onderwerpen als strategie, marketing en klantgerichtheid.

14.15 uur Inloop koffie/thee & vlaai
15.00 uur Start lezing
16.00 uur Pauze
16.45 uur Hervatting lezing
17.30 uur Borrel, bite & business (netwerkmoment)
19.00 uur Einde

Aanmelden doe je per e-mail aan Anique Duijzings (ZUYD hogeschool)


Datum
mei 18 @ 14:15 - 19:00

Locatie
SLIM Touchpoint ZUYD

Organisatie:
ZUYD hogeschool

Event is voorbij.

Hands-on marketing vanuit O3

HUISkamer workshop

Hands-on marketing vanuit O3 waar je direct mee aan de slag kunt!

Kleinschalige intensieve workshops waar je echt SLIMmer van wordt. Dat zijn onze HUISkamer workshops. Wil jij erbij zijn op 11 mei? Schrijf je dan snel in want we hebben slechts een beperkt aantal plaatsen…

Vroeg in de ochtend want dan ben je nog lekker fris! Om 8:30 heten we je welkom met een kop koffie en een broodje. Aan deze interactieve workshops nemen steeds maximaal 15 mensen deel. Met veel aandacht voor elkaar en voor ieders vragen. In een unieke setting, ontspannen op de bank!  Deze workshop wordt voor de tweede keer gegeven door keypartner DOOR communicatie & vorm. Inspireren, enthousiasmeren en faciliteren met hands-on marketing modellen waar je morgen zelf al mee aan de slag kunt. En.. je krijgt een SLIM naslagwerkje mee naar huis.

Datum: 11 mei 2017
Tijdstip & duur: 8:30 tot 10:00 uur
Locatie: SLIMhuis, Poststraat 8, 6135KR  Sittard

Deelname is gratis maar meld je snel aan om zeker te zijn van een plaats.

 


Datum
mei 11 @ 08:30 - 10:00

Locatie
SLIMhuis

Organisatie:
SLIM huis

Event is voorbij.
DOOR communicatie en vorm