Pedro Nijsen

NewDeas

Partner


Studenten zijn de ondernemers van de toekomst

‘Concrete projecten, waarmee je iets kunt betekenen voor de ondernemer, dat is de kracht van het SLIMhuis. Dat wil ik uitdragen. Onze koers stellen we doorlopend bij, net zoals ondernemers dat doen. We moeten constant blijven zaaien, aanpassen en soms een lange adem hebben. Allemaal met de focus op de lokale en regionale economie. En, we richten ons op studenten. Dat zijn de ondernemers van de toekomst. Ik juich het toe dat we het ondernemerschap bij studenten stimuleren. Dat gaat het verschil maken in deze regio.’


pedro@slimondernemen.eu
06 - 5282 39 36
Facebook Pedro Nijsen
Linked Profile Pedro Nijsen
Twitter Pedro NijsenDorpstraat 55
6095 AG Baexem

06 - 5282 39 36
www.newdeas.nl


Succesvolle organisaties hebben één ding gemeen, ze weten heel goed waar de (toekomstige) verlangens en pijnpunten van hun klanten zitten. Door deze verlangens in te vullen of deze pijnpunten op te lossen, garanderen ze zich van inkomstenstromen. Nu en in de toekomst. Deze inkomstenstromen zorgen op hun beurt voor het realiseren van het hoogste organisatiedoel: continuïteit.

NewDeas helpt organisaties aantoonbaar succesvoller te worden door nieuwe waarde(n) voor hun klanten te creëren. Onze projecten, business development trajecten en participaties zijn er op gericht om zo direct mogelijk nieuwe business voor u te realiseren. Wij reiken u daarbij specifieke kennis en kunde aan, waarmee u onderbouwde keuzes kunt maken voor de toekomst van uw organisatie.

DOOR communicatie en vorm