Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

De arbeidsmarkt in de toekomst

30 november 2016 @ 16:45 - 21:00, Hotel Stein – Urmond

header

Najaarsevent – De arbeidsmarkt in de toekomst

Je bent van harte welkom om een blik te werpen in de glazen bol van de toekomst van de arbeidsmarkt in de Westelijke Mijnstreek. Wat is er te zien in de bol? Een wilde zee… De dynamiek op de arbeidsmarkt is enorm, diverse partijen organiseren zich om werkgevers en werknemers bij elkaar te brengen. Het is een mooie toekomst, die je ziet. Als mensen, voor wie dat niet vanzelfsprekend is, mogen starten bij een bedrijf, dan breekt de zon bijna letterlijk door. Voor iedereen. Daarom zal het evenement op 30 november niet alleen uiterst informatief, maar ook bijzonder sfeervol worden.

De behendige linkerspits van het voormalige Nederlands hockeyelftal is uw gastheer. Hij leidde jarenlang misschien wel de moeilijkst te leiden doelgroep die er is: Nederlandse hockeydames. Tegenwoordig is Tom van ’t Hek presentator van diverse sportprogramma’s. Zijn rustige stem is een vertrouwd baken op de radio. Zijn counterpart is cabaretière Karin Bruers. Bij alles wat ze aanpakt beginnen de zaken onmiddellijk te ontsporen. Het is een eigenschap die ze heeft geërfd van haar moeder, een vindingrijke, non-conformistische vrouw die in haar eentje acht kinderen grootbracht in een Tilburgse volkswijk. Sociaal en daadkrachtig, luchtig maar zeer to the point zal haar verhaal zijn.

TIJDSTIP 16.45 uur – 21.00 uur
LOCATIE Van der Valk Hotel Stein-Urmond, Mauritslaan 65, 6129 EL Urmond
PARKEREN Bij het hotel is voldoende vrije parkeergelegenheid

Het evenement wordt je aangeboden door KOM’MIT in nauwe samenwerking met SLIMhuis keypartner WerkgeversServicepunt Westelijke Mijnstreek. Door deze samenwerking verbreedt je dus niet alleen jouw blik, maar ook je netwerk.

Hopelijk tot ziens binnenkort in Hotel Van der Valk in Stein.

Stuur voor je aanmelding een mailtje aan Danny Vos via: danny.vos@sittard-geleen.nl

Locatie: Hotel Stein – Urmond

Mauritslaan 65, Urmond, 6129 EL Nederland

SLIMme gegevens

Wanneer?
30 november 2016 @ 16:45 - 21:00

Waar?
Hotel Stein – Urmond

Wat?
kenissessie netwerken workshop

Kosten

Organisatie

DOOR communicatie en vorm