MKB Kansen

Als ondernemer volg je de ontwikkelingen in de markt op de voet. Je bekijkt welke kansen er liggen en hoe jij daarop in kunt springen. Dat maakt ondernemerschap ook zo boeiend. Misschien heb jij al ideeën, ideeën die echt vernieuwend zijn. Een idee hebben is één, maar het ten uitvoer brengen is een tweede. Want hoe werk je dat innovatieve idee verder uit? Of, hoe kun je jouw nieuwe product het best in de markt zetten? Wij stimuleren innovatie en groei in de Westelijke Mijnstreek. Hoe? Met MKB KANSEN. Daarmee bieden we je alle hulp die jij nodig hebt. Vanuit één centraal punt. Dat is wel zo gemakkelijk. En omdat we vanuit verschillende invalshoeken naar jouw innovatie kijken is de kans op succes veel groter.

Innovatie met MKB KANSEN

In het SLIMhuis combineren we de krachten van ondernemers, overheid en onderwijsinstellingen uit de Westelijke Mijnstreek. Wij werken samen om innovatiekracht en ondernemerschap te stimuleren. Dat doen we met verschillende lokale ondernemersverenigingen binnen de Westelijke Mijnstreek. Daarmee voeren projecten uit om innovatie en groei in het MKB te faciliteren. Voor jou als MKB-er betekent dat dat je niet alle partijen afzonderlijk hoeft te benaderen. En natuurlijk dat er heel wat kennis en ervaring ligt om jou verder te helpen!

Hoe helpt MKB KANSEN mij verder als ondernemer?

Wij helpen je om je idee sneller en gemakkelijk ten uitvoer te brengen. We zorgen ervoor dat jij je netwerk kunt uitbreiden of we bieden je coaching aan. Wil je met andere ondernemers in gesprek komen? Een sessie is zo georganiseerd. En onze onderwijspartners helpen je graag als je advies nodig hebt of onderzoek wilt doen. Samenwerken met andere bedrijven? Via de ondernemersverenigingen is het contact zo gelegd.

De projecten van MKB KANSEN

Bij MKB KANSEN hebben we verschillende projecten die innovatie voor jouw onderneming vergemakkelijken en versnellen. Jouw vraag bepaalt wat het meest passend is. Kijk voor meer informatie op de volgende pagina’s:

> MKB Connecting-point
> Connectors
> MKB Wegwijzer
> MKB KANS trajecten

 

Vragen over MKB KANSEN?

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

MKB Kansen / MKB Idee Generator wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

logoLED

 

Meer weten over SLIMhuis?

Neem dan contact op met Avital Kuperman, Yvonne Salvino, Mark Bertrand of Mark Tielemans
via e-mail of telefoonnummer: 046-4777180

Het SLIMhuis: een slim model

slim-model-klein

SLIM nieuws in je mailbox?

DOOR communicatie en vorm