Waarde pijlers

Samen

Echte vooruitgang boek je samen. SLIMhuis creëert de ideale omstandigheid van zelfstandig ondernemen in de sociaal zakelijke omgeving van collega’s. MKB-ers slaan de handen ineen en zoeken verbinding met onderwijs en overheid.  Doen waar je goed in bent en naar behoefte samenwerken. Direct onderling contact is essentieel, zo ontstaan de beste ideeën en projectteams. We sparren met andere slimme ondernemers, kennis en ervaringen delen we in huis tijdens een slimme kop soep of onze maandelijkse ontbijtsessies.

Leren van en met elkaar

Om beter te worden, moet je je open stellen. Dat vraagt lef, dat moet je durven. Maar wie durft, gaat met sprongen vooruit. Kennisdeling is belangrijk. Door middel van Masterclasses en periodieke inspiratie- en kennissessies verrijken we onze basis. Ondernemers, onderwijs en overheid leren van elkaars fouten en helpen elkaar verder. Zo ontwikkelen we samen ‘ slim ondernemen’. Meer kennis leidt tot meer mogelijkheden om het ideale projectteam te vormen.

Innovatief

Ideeën te over! Wat is vernieuwing? En hoe ontstaat het? Het vraagt moed, want de eerste stap naar vernieuwing is buiten de kaders treden. Beperkingen en bedenkingen overboord. Zoeken naar nieuwe, meestal onverwachte, samenwerkingsverbanden. Door middel van spiegelgesprekken bied het SLIMhuis ondernemers ondersteuning bij de uitwerking van ideeen en concrete verbindingen die ondernemers echt verder kunnen brengen. Het huis vergroot de succeskansen van vernieuwende concepten.

Maatschappelijk verbonden ondernemen

MVO is een integrale visie op ondernemerschap, waarbij uw bedrijf waarde creëert op economisch, ecologisch en sociaal gebied. Het SLIMhuis stimuleert groei en verbetering in al deze opzichten. Economische vooruitgang moet samengaan met maatschappelijke zorg, voor elkaar en onze omgeving. Dat is de groei waar we voor gaan. Samen zetten we de regio op de kaart door een duurzame samenwerking met de Sittard-Geleense uitdaging.

Wij verbinden om te doen!

Meer weten over SLIMhuis?

Neem dan contact op met Avital Kuperman, Yvonne Salvino, Mark Bertrand of Mark Tielemans
via e-mail of telefoonnummer: 046-4777180

Het SLIMhuis: een slim model

slim-model-klein

SLIM nieuws in je mailbox?

DOOR communicatie en vorm