HUISkamer-workshop Hands-on marketing vanuit O3

20161006_203509

Hands-on marketing vanuit O3 waar je direct mee aan de slag kunt!

Kleinschalige intensieve workshops waar je echt SLIMmer van wordt. Dat zijn onze HUISkamer workshops. Ben jij erbij op 15 december? Schrijf je dan snel in want we hebben slechts plaats voor 12 deelnemers…

Vroeg in de ochtend want dan ben je nog lekker fris! Om 8:30 heten we je welkom met een kop koffie en wat lekkers. Aan deze interactieve workshops nemen steeds maximaal 12 mensen deel. Met veel aandacht voor elkaar en voor ieders vragen. In een unieke setting, ontspannen op de bank!  De eerste workshop wordt gegeven door keypartner DOOR communicatie & vorm. Inspireren, enthousiasmeren en faciliteren met hands-on marketing modellen waar je morgen zelf al mee aan de slag kunt. En.. je krijgt een SLIM naslagwerkje mee naar huis.

Datum: 15 december 2016
Tijdstip & duur: 8:30 tot 10:00 uur
Locatie: SLIMhuis, Poststraat 8, 6135KR  Sittard

Deelname is gratis maar meld je snel aan om zeker te zijn van een plaats.

De volgende huiskamer workshops worden gepland vanaf januari 2017. Houdt deze nieuwsbrief in de gaten voor de volgende data waarop je je weer kunt inschrijven.


Datum
15 december 2016 @ 08:30 - 10:00

Locatie
SLIMhuis

Organisatie:
SLIM huis

Event is voorbij.

De Digitale Werkplaats

digitale-werkplaats_zuidlimburg__1200_628

Google traint ondernemers. In een halve dag klaar voor groei!

Wil je meer klanten bereiken? Kom dan op 14 of 15 november naar de Digitale Werkplaats, het gratis event van Google en Qredits in samenwerking met de gemeentes Maastricht, Heerlen en Sittard-Geleen in de Muziekgieterij in Maastricht.

Je volgt workshops waar je echt wat aan hebt, met als doel jouw onderneming te laten groeien. Op het programma staan onderwerpen als online vindbaarheid en verkoop, maar ook het financieren van groei en het vergroten van naamsbekendheid.

Meld je aan
Investeer in jezelf en jouw bedrijf en kom een ochtend of middag naar de Digitale Werkplaats. Meld je snel aan om zeker te zijn van een plaats via g.co/digitalewerkplaats. Deelname is gratis.


Datum
14 november 2016 - 15 november 2016

Locatie
Muziekgieterij Maastricht

Organisatie:
Google

Event is voorbij.

2016 staat voor de deur…

2016 staat voor de deur…
Vanavond kerstavond dus een prima momentje om iedereen een fijne kerst te wensen en vooral een gezond 2016!

MKB’ers in de driver’s seat!

Daar ging het over dit voorbije jaar, daar gaat het nog meer over in 2016!

Zuid-Limburg
heeft een zeer sterk economisch perspectief.
De feiten liegen er niet om. LED (Limburg Economic Development) deelde op haar conferentie-2015 op 9 december jongstleden, sterke ondernemende regiocijfers en de daarbij behorende ambitie met ons. MKB aansluiten rondom thema’s innovatie en groei. Daar ligt dé ondernemerskans voor elke ondernemer en meteen ook dé uitdaging.

Broedplaats ‘3’6’5;
Dé samenwerking van 3 organisaties; Inspiratiehuis Maastricht, SLIMhuis in Sittard-Geleen en LijnSpel in Heerlen. Wij brengen gezamenlijk dat sterke economische landschap voor je in kaart en helpen je verder.
 met alle ondernemers ondersteunende instrumentaria in onze regio. Broedplaats `3`6`5 vind je nu ook op Facebook, Twitter en Linkedin.

We kunnen ons met recht een sterke economische ‘broedplaats’ noemen.

Ambitieuze ondernemers in Zuid-Limburg bellen met ondernemersvragen naar 0800-broedplaats (0800-2763375).

Voor nu… iedereen bedankt voor de fijne en uitdagende samenwerking van het voorbije jaar!

SLIMme groet,

Namens Bestuur SLIMhuis, key-partners en partners.

 

 Mark Tielemans
2MKB BV | WONNA.nl - Keypartner (operationeel management)

LED Conferentie 2015

LED Conferentie 2015

Ondernemers broeden samen

Je bent ondernemer in onze regio en dus weet je wat er speelt. Regionale economie, daar maak jij een groot onderdeel van uit en daar liggen ook dé ondernemerskansen met stevig toekomst-perspectief. De LED-conferentie 2015 maakt grote economische getallen klein. Verhalen die er toe doen en die we met je willen delen.

En nog belangrijker… je vult een gedeelte van het programma zelf in. Hier laat jij je stem horen!

Wanneer?
9 december aanstaande

Hoe laat?
van 3 uur in de middag
tot 19 uur einde werkdag

Waar?
de Hanenhof
Herenhof 2 in Geleen

Parkeren?
om de hoek

inschrijven en meer infoMark Tielemans
2MKB BV | WONNA.nl - Keypartner (operationeel management)

SLIMme connectors

Ben jij ze al tegengekomen?

Innoveren doe je niet alleen. Daar heb je andere partijen bij nodig. Andere ondernemers, onderwijsinstellingen, en/of de overheid. Dan moet je wel weten waar je moet zijn! Daar zorgen onze connectors voor. Zij hebben een goed overzicht op andere MKB-ers in de Westelijke Mijnstreek. Zo zien zij welke onderneming jouw innovatie kan ondersteunen. Ben je op zoek naar meer specifieke verbindingen? Aarzel dan niet. Onze connectors kennen jouw werkveld goed en leggen graag een verbinding. Of dat nu binnen het MKB, de overheid of een onderwijsinstelling is.

Meer info & contact

Natuurlijk kom je onze connectors ook tegen op de LED conferentie op 9 december!Mark Tielemans
2MKB BV | WONNA.nl - Keypartner (operationeel management)

SLIM leren loont!

Arcus Contracting verzorgt de ontbijtsessie op 28 juni. Verschillende sprekers, waaronder Rob Schwillens, Regio Manager UWV, laten hun licht schijnen over de Limburgse arbeidsmarkt. In het vizier van een Leven Lang Leren wordt het project MKB MACH3 toegelicht waarin MKB-Limburg / Ondernemend Limburg en de Kenniscentra Beroepsonderwijs Bedrijfsleven hun krachten bundelen om de komende twee jaar minimaal 840 werkenden in het Limburgse MKB verder te scholen om zo de (vak-)kennis in het MKB te behouden en te versterken. Aanmelden doe je hier.

Nog geen Partner en toch geïnteresseerd?

Dat kan! Potentiële partners zijn als introducé van harte welkom. Met een gastheer of -vrouw die jou introduceert en je verder informeert over SLIMhuis. Want echte vooruitgang boek je samen! Wil je graag vrijdag 28 juni erbij zijn, meld je dan aan en je ontvangt van ons de naam van jouw gastheer of –vrouw.

Kennis is macht…..delen is kracht!

…en zet alvast 26 april in agenda ‘SLIM ontbijt met SLIMME partners’. Het open communicatiepodium om kennis – of andere zaken – te delen. Wendy van Impelen van What’s your Style? beklimt deze keer ons podium en vertelt over haar visie dat iedereen zijn eigen leerstijl heeft. Zij heeft als doel om mensen te leren over zijn of haar eigen leerstijl, maar ook over de leerstijl van zijn of haar collega’s. Nog geen partner en toch geïnteresseerd? Even aanmelden via info@slimondernemen.eu.

 

Wat bindt jou aan SLIMhuis?

Die vraag stellen we deze week aan:
Elles Derrez-Stoffels, Manager Ondernemersdesk/Bedrijven Advies

“Het belangrijkste vind ik dat de 3 O’s samenwerken als vliegwiel van de economie in Zuid-Limburg. En nog beter, dat het vliegwiel versnelt. In SLIMhuis werken we samen aan dit gezamenlijke belang.
Als bank behoren we eigenlijk bij geen van deze 3 O’s: we zijn geen overheid, geen onderwijs en worden ook niet gezien als een echte onderneming. Vandaar dat wij vaak de rol kunnen vervullen als onafhankelijke partij. Als Rabobank Westelijke Mijnstreek vinden we dat we dit aan onze klanten en onze leden als coöperatie verplicht zijn. Als moderne bank die ook een lokale bank is. Dat is de betrokkenheid die ons bindt aan SLIMhuis.”

DOOR communicatie en vorm