Dimitry Hensgens

Oversight Gebiedsmanagement

Ambassadeur


Het gaat om ondernemen en mensen verrijken

‘Het SLIMhuis gaat om ondernemen, maar ook om het verrijken van mensen. Daar moeten wij het huis voor zijn in deze regio. Wij geven dat een plek. Want we hebben zoveel te bieden. We zijn begonnen als pioniers. Eerst hebben we goed ingezet op een verbinding tussen het SLIMhuis en onze partners in het onderwijs en bij de overheid. Nu maken we de stap naar het MKB. Want zij zijn de grote meerwaarde voor deze regio. Dat we koploper zijn, merken we. Andere regio’s volgen ons al. Dat hebben we toch maar mooi voor elkaar gekregen!’


dimitry@slimondernemen.eu
06 - 2120 36 89
Facebook Dimitry Hensgens
Linked Profile Dimitry Hensgens
Twitter Dimitry HensgensPoststraat 8
6135KR Sittard

046 302 0011
www.osgm.nl


Oversight Gebiedsmanagement is een praktisch en innovatief bureau voor stedelijke – en economische ontwikkeling en veilig ondernemen. Onze mensen beschikken over de juiste expertise en hands – on mentaliteit, om complexe processen van de stedelijke vraagstukken te managen en van positieve impulsen te voorzien. Oversight Gebiedsmanagement is zowel strategisch als uitvoerend actief.

Oversight Gebiedsmanagement hanteert een no-nonsense aanpak. Wij verstrekken geen dikke rapporten, maar wel concrete praktische oplossingen welke direct in de praktijk gebracht kunnen worden.

DOOR communicatie en vorm