Jimme Keizer

ZUYD Hogeschool

Ambassadeur


Ondernemen is meer dan een leuk idee hebben…

‘De innovatiekracht van het MKB bepaalt het succes van het SLIMhuis. Dat begint al bij onze studenten. SLIMhuis draagt bij aan de mindset van studenten die willen ondernemen. Hoe? Door ze in te laten zien dat je moet doorpakken en doen. Dat je meer nodig hebt dan een leuk idee. Bij Zuyd zijn zo al grote slagen gemaakt.’


j.keizer@hszuyd.nl
06 - 1047 44 51
Facebook Jimme Keizer
Linked Profile Jimme KeizerHavikstraat 5
6135 ED Sittard

046 - 420 70 60
www.zuyd.nl


Vanuit het lectoraat Innovatief Ondernemen is dr. Jimme Keizer vanaf het begin (eerst als Ondernemershuis Westelijke Mijnstreek), nauw betrokken geweest bij Stichting SLIMhuis. Ook na zijn afscheid van ZUYD hogeschool, in 2016 is Jimme nog altijd een belangrijke SLIMme ambassadeur!

Hij heeft binnen grote en kleine bedrijven methoden ontwikkeld voor het identificeren en managen van risico’s in innovatieprocessen. Daarnaast is hij betrokken bij het opzetten en realiseren van leergangen innovatief ondernemerschap voor industriële en agrarische MKB-ondernemers in Limburg.

” MKB-ondernemers kunnen – vaak met bescheiden middelen – op basis van motivatie en doorzettingsvermogen succesvol zijn in het realiseren van nieuwe producten en diensten.”

DOOR communicatie en vorm