Yvonne Schols

Gemeente Sittard-Geleen | Ondernemerscontact

Keypartner


De linkerhand moet weten wat de rechterhand doet

‘Bij de Gemeente Sittard-Geleen staat de dienstverlening aan ondernemers hoog in het vaandel. Daarom hebben wij ons al vrij vroeg verbonden aan het SLIMhuis. Wat heeft de plaatselijke ondernemer aan het SLIMhuis? Dat vragen wij ons constant af. Als keypartner van het SLIMhuis vind ik het belangrijk feeling te houden met de andere keypartners. De linkerhand moet weten wat de rechterhand doet. Zo verbind je ondernemers, onderwijs en overheid aan elkaar. Dat is de kracht van het SLIMhuis.’

Poststraat 8
6135 KR Sittard

046 - 477 83 39
www.sittard-geleen.nl/ondernemers


Als ondernemer komt u vaak voor moeilijke en cruciale beslissingen te staan. Bijvoorbeeld als u een nieuw bedrijf wilt vestigen of als u uw huidige bedrijf wilt veranderen of uitbreiden. Op zo’n moment krijgt u met diverse instanties te maken, waaronder gemeentelijke en andere overheidsinstellingen. Juist op die momenten kunt u behoefte hebben aan professionele ondersteuning. Iemand die kennis van zaken heeft en uw problemen op zakelijke en deskundige wijze helpt op te lossen. De medewerkers van het ondernemerscontact fungeren als hét centrale aanspreekpunt. Het ondernemerscontact wijst u de weg binnen het gemeentelijke apparaat, maakt een inschatting van de haalbaarheid van uw vraag, staat u bij in geval van problemen, bewaakt de procesgangen en waarborgt hierbij uw belangen.

Voor informatie over bouwvergunningen en begeleiding bij bouwplannen, bestemmingsplanvraagstukken en milieuzaken kunt u in SLIMhuis terecht bij de afdeling Bouwen en Wonen op maandag-, woensdag- en donderdagochtend van 09.00 – 13.00 uur.

DOOR communicatie en vorm