Overheid

Een belangrijke doelgroep zijn overheidsinstellingen. Zij houden zich bezig met het faciliteren en stimuleren van ondernemerschap omdat dit een positief effect heeft op de regionaal economische ontwikkelingen. Bij deze doelgroep kan gedacht worden aan de Provincie Limburg, gemeenten, Belastingdienst, Kamer van Koophandel, Stichting Starterscentrum, LIOF, ect…

Het doel van het SLIMhuis is hen duurzaam te verbinden aan de stichting en zich zodoende deelbaar op te stellen in de ondernemende werkelijkheid. Het SLIMhuis biedt de overheid een plafform om BEGINspraak met MKB ondernemers te organiseren. Door samenspraak en korte lijnen kan de overheid samen met de ondernemers niet alleen beleid ontwikkelen, maar vooral ook een concrete uitvoeringsagenda implementeren. Ook fungeerd  SLIMhuis als “deurbel” richting het MKB en vise versa.

De waardepropositie voor de overheidsinstellingen is gebaseerd op hun eigen doelstelling: het stimuleren van de regionale economie. Daarbij willen zij zich graag opstellen als een ondernemende partner. Het SLIMhuis ondersteunt deze instellingen bij het realiseren van deze doelstelling door het verbinden van de verschillende overheidsinstanties met de onderwijsinstellingen en met het MKB. Daarnaast biedt het SLIMhuis de overheidsinstellingen een opening om op een laagdrempelige manier toegankelijk te maken en de communicatielijnen kort te houden en zodoende de dienstverlening te optimaliseren.

Meer weten over SLIMhuis?

Neem dan contact op met Avital Kuperman, Yvonne Salvino, Mark Bertrand of Mark Tielemans
via e-mail of telefoonnummer: 046-4777180

Het SLIMhuis: een slim model

slim-model-klein

SLIM nieuws in je mailbox?

DOOR communicatie en vorm